OM

Profil Kim HenriksenKim har over 30 års erfaring i at arbejde med mennesker, Han er uddannet MBSR lærer fra Dansk Center for Mindfulness på Århus Universitet og certificeret facilitator og proceskonsulent fra Process Work Center i Portland. Desuden har han en 4 årig psykoterapeut uddannelse og coach.

Kim er leder af og underviser på Nordisk-Vandremeditation


Som selvstændig og ansat terapeut, konsulent og underviser har han løst opgaver og lavet interne workshops og organisationsudvikling for store private og offentlige virksomheder indenfor ledelse, projektledelse, coaching, team, samarbejde,  gruppeprocesser, stressreduktion, konfliktløsning, personlig udvikling, personlige og eksistentielle kriser, kreativitet, leg og improvisation.


Desuden har han privat praksis med Mindfulness Baseret Terapi og Samtaler og Proces Work og Kropsarbejde. Han er oprindelig uddannet dramapædagog og performer og arbejdet som projektleder og udøvende med kulturevents.


Kim er specielt optaget af at skabe forløb for unge og give dem redskaber og til at reducere stress, øge selværd, livskvalitet og lære at  prioritere og vælge blandt alt det man gerne vil, ønsker og forventer fra sig selv og andre som ung.


Kim er optaget af vores utrolige muligheder som mennesker, at forstå og reducere stress eller lidelse, af hjernens kapacitet og hjertes visdom, af kroppens intelligens,  det poetiske eller mystiske lag i tilværelsen og hvordan vi kan forbedre og træne vores evne til at mærke os selv og andre, og skabe rammer for mere frihed, ro og større venlighed i verden. "Mig" er kedeligt at beskæftige sig med i længden. Mere interessant er, hvad gør vi mens vi er her? Hvad er min dybere natur? Hvordan efterlader vi vores jord til den næste generation.Baggrund


Kim er oprindelig uddannet dramapædagog og performer fra blandt andet Århus Teater Akademi og Teater Exment. Han er medstifter af Tidens Teater og Nordisk Teater Akademi. Sammen med Hospitalsklovnen Gunhil har han være hovedunderviser på de to første hold og medskaber af Hospitalsklovneuddannelsen.Han har arbejdet som projektleder med kulturevents og festvals som Århus Festuge, Aarhus Alternatives og Rethink Human Being.


Han er uddannet MBSR lærer fra Dansk Center for Mindfulness på Århus Univsersitet. Facilitator og proceskonsulent i Process Work hos Arnold og Amy Mindell, Max og Ellen Shupbach, Jytte Vikkelsøe m,fl. Her en 4 årig psykoterapeut uddannelse, er coach og supervisor. og været ansat og tilknyttet hos Ole Vadum Dahl. Center for Ledelse, Entreprenørskolen, AOF, Euroalarm, Kbh Lufthavne, GPL ledrudvikling, Grønland, Certificeret i FIRO-B, Jungs Type Indeks, MBTI mfl. Han er certificeret i shamanisme hos den sirbiske shaman Ahamkara.


Kim har fået undervisning i meditation af bl-a Jes Bertelsen, Helen Gamborg, Erik Mikkelsen. Qi Gong træning og meditation hos David Verdesi Shen, Jette Brink Møller m-fl. Zen meditation og Big Mind Big Heart hos Genpo Merzel Roshi, Træning i Yoga hos Lene Borresen, ZensitivYoga Silkeborg. Zen retreat hos David Dae An Rynick, Roshi and Melissa Myozen Blacker.


Kim er uddannet MBSR lærer fra Dansk Center for Mindfulness på Århus Universitet og med undervisning af Lone Overby Fjorback, Jacob Piet, Kit Appelt, Florence Meleo-Meyer Jon Kabatt-Zinn og Saki Santorelli.