KREATIVE PROCESSER

KREATIVE PROCESSER


JEG UNDERVISER, LAVER WORKSHOPS OG RYKKER UD PÅ UDDANNELSES INSTITUTIONER, I VIRKSOMHEDER OG ORGANISATIONER. JEG TAGER UDGANGSPUNKT I JER OG JERES KULTUR SÅ ALLE KAN VÆRE MED.


KREATIVITET ER EN MÅDE AT TÆNKE, FØLE OG VÆRE PÅ.


Kreativitet udspringer af en kreativ energi vi hele tiden har adgang til. Det er ofte et ubrugt potentiale, vi kan bruge i terapi, undervisning, at skabe noget, samarbejde, at ryste gruppen sammen og få et nyt syn på hinanden, ændre perspektiv, ændre vaner, træffe beslutninger ud fra,skabe nyt og bruge det gamle anderledes.  Det giver dig muilghed for at udtrykke hvem du er og at være mere fri.

 

Hvis vi er vågne, bruger vores sanser, er nærværende og opmærksomme på stemninger i kroppen, bevægelser vi ikke var bevidste om, lysten til at lege, at noget flirter med eller fanger vores sanser og fantasi, kan vi genfinde en umiddelbar glæde ved at lege og være spontan-slippe kontrollen med en snærende opfattelse af os selv.


at opdage vi har et kreativ potentiale og energi hver for sig og i klassen, gruppen, projektgruppen, ledergruppen, personalegruppen.

at mærke og udfolde det der er din og vores måde at være kreativ på

at du ikke behøver være verdensmester til at tegne, improvisere, male, skrive haiku digte, danse, bevæge, spille teater, lave performance, syng, bygge en terasse,bage en kage, sy en kjole, holde en tale- i det hele taget udfolde dig.

Det handler om nysgerrigheden og glæden ved at være i den kreative proces og flow, slippe dig selv løs, og slippe nogle fastlåste og begræsende forestillinger

at slippe kontrollen og turde være sårbar i trygge rammer, der respekterer dine grænser og inviteter dig til at undersøge grænserne. Den sunde sårbarhed er der hvor vi giver slip. åbner op og finder tilliden indeni til os selv og de andre. Sårbarheden kan give adgang til at udtrykke flere sider af hvem vi er.Leg, sansning og improvisation sammen med de internationale elever på designlinien fra Teko i Herning i forbindelse med en kreativ proces og et projekt til Aarhus Alternatives Festival. Kreativitet i undervisningen.


Det handler om ikke at dømme dig selv og holde dig tilbage fordi du har en overbevisning om at du i hvert fald ikke er kreativ og det ligner lort og er til grin hvis du prøver. A LOT OF FUN.
Kreativitet, kunst og meditation


Koncert jeg arrangerede på Aarhus Alternatives Festival

Kammermusiksalen, Det Jyske Musikkonservatorium.

Til denne koncert optræder Concert Clemens sammen med en strygerkvartet fra Aarhus Symfoniorkester bestående af Sarah Foldager, første violin, Eva Paulin Borchorst, anden violin, Nikolaj Lind Pedersen, bratsch, Chiao-Hui Hwang, cello. De spiller musik af Palestrina, J. S. Bach og Arvo Pärt.


Det er musik som egner sig til fordybelse, ro, meditation og en kontemplativ oplevelse. For at give plads til sådan en dyb, ligefrem åndelig oplevelse af musikken, vil Kim Henriksen før koncerten lave en guided fælles meditation for publikum, dirigent, sangere og musikere. Her åbnes op for kroppen og sanserne og en dybere bevidst væren i nuet. En del af publikum kan ligge på sækkestole og madrasser under koncerten