LEDERSKAB MED HJERTE OG VISION

LEDERSKAB MED HJERTE OG VISION


Min vision er at bidrage til at skabe livskvalitet og autentisk ledelse, der fokuserer på menneskers og organisationers trivsel og modet til langsigtede bevidste og bæredygtige investeringer og beslutninger.

Det handler om ikke bare at overleve, men leve livet som leder og medarbejdere.

Det handler om at skabe en organisations kultur med kreativitet, nærvær, empati, etik og evnen til at spotte, håndtere og reducere stress.

Det handler om at performe autentisk og skabe en sund forretning og en menneskelig kultur med indsigt, medleven og medfølelse.

 

Samarbejde med Sostrup Slot om leder-retræter:


Leder retræte med ophold på Sostrup Slot. Fordybelse med Mindfulness Meditation, ledelsesmæssige udfordringer, Mindfulness-Yoga alle kan være med til, Mindfulness- vandreture, lækker mad (en mindful mundfuld ), tid til at få en energi-booster og nære krop og sjæl i smukke spændende omgivelser

KOMPETANCER OG FORLØB:


    L
ederudvikling.-kurser, grupper og individuelle forløbIndividuelle stress forløb med stress håndtering og stress reduktion


Skræddersyede interne virksomheds forløb og workshops


Mindfulness, performancekultur og autentisk ledelse


Foredrag og indspark på ledermøder, og arrangementer i organisationen


Sparring, kreativitet og problemløsning


Proceskonsultation i gruppe, team, organisation


KonflikthåndteringHvis du er glad, kan du ikke blive et offer for din egen glæde. Men hvis du er succesfuld, kan du blive et offer for din egen succes.


Thich Nhat Hanh, Zenmester